Benjamin Rud Elberth

Rådgiver i Elberth Kommunikation på tværs af medier i PA, PR og salg med afsæt i digitale og sociale medier.

Benjamin Rud Elberth

Rådgiver i Elberth Kommunikation på tværs af medier i PA, PR og salg med afsæt i digitale og sociale medier.
linkedin-icon

Biography

Rådgiver og direktør i kommunikationsbureauet Elberth Kommunikation ApS, der er en del af Kreab. Fang mig på 23961545 eller benjamin@elberth.dk.
Specialist i at rådgive på tværs af medier med tydeligt afsæt i det digitale. Tænker digitale og social medie-overbygninger på klassiske strukturer som PR, PA og Salg. Det betyder, at de klassiske discipliner får digitale ben til at få endnu mere effekt.
Cand.mag. i dansk fra Aarhus Universitet og Master i Cross-Media Communication fra Københavns Universitet. Forfatter til “Digital Interessevaretagelse”.
Specialist i kommunikation på tværs af medier med udgangspunkt i en crossmedia-tilgang – primært Digital PA og Digital PR. Jeg rådgiver om, hvordan man skaber effekt ved at tænke nettet, sociale medier og digitale platforme som overbygning til klassiske discipliner – primært for politiske organisationer – og er ekspert i at udtænke og eksekvere digitale kampagner, hvor digitale medier er en effektfuld del af PA- eller PR-trykket. Rådgiver om, hvordan man flytter holdninger, politiske beslutninger og købsadfærd. Har derudover et særligt hjerte for forretningsudvikling og salg og er med til at udvikle forretninger, der sidder fast i manglende salg eller ikke har fundet deres retning.
Jeg har med blandt andet 5 år hos Nykredit, 4 valgkampe hos Socialdemokraterne og projektansættelse fra Folkekirkens Nødhjælp og Mellemfolkeligt Samvirke udførlig erfaring fra kundesiden. Tilknyttet som Research Associate på Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet, der blandt andet forsker i effekten af likes, upvotes, og sociale medier generelt i demokratisk adfærd og for købsadfærd. Forelæser på 8. år på Københavns Universitet i politisk digital kommunikation, digital lobbyisme og digital strategi og fast klummeskribent på Altinget, Berlingske Business og Elberth.dk.

All sessions by Benjamin Rud Elberth