Power klarer ALT!!!

Common Denmark - Danmarks største Power Gruppe

Højre side med 3 variable tekster etc.

Støt Common Denmark sponsor

 • EG
 • Dialog Data
 • Soft Design
 • Nordic Computer
 • Vision
 • Careitec
 • Maxava
 • System & Metode
 • QSL
 • Itsafe=
 • BCD Nordic
 • Futura Data
 • Mølgaard Data
 • PlanB
 • ARCAD Software
 • SOSY
 • Multi-support

Få de nyeste information direkte hjem til dig!

 

Nyhedslog
Common Denmark nyhedslog

Her vises større begivenheder for Common Denmark igennem tiden.

Frem til år 2004, hvor vi kom etablerede vores første web-sider, har vi dog valgt kun at medtage vores "start" samt 25 års jubilæum. Men vi er klar over, at der naturligvis var mange gode nyheder at fortælle om - i de første 30 år, men denne nyhedslog har som sådan - samme start som vores internet-sider!
 
2015 Jun. Common Denmark får ny bestyrelse.
Bestyrelsen består nu af: Jesper Hemmet Omer, Ebbe Holst og Anders Grønbech. Hans Henrik Nørregaard blev suppleant.
2015 Apr. Præsentationsvideo - offentliggøres på de sociale medier og vores forside. Kort og præcist vises gruppens værdier på professionel vis.
2014 Nov. Common Denmark det største arrangement nogen sinde - med deltagere fra USA og mange Europæiske lande. Fokus på Power og forretningen.
40 året bliver fejret på flot vis.
2014 Jun. Common Denmark har afholdt generalforsamling og Jan Koefoed-Nielsen overgår til funktionen som app-master og er ansvarlig for vedligehold af vores "APP" til iPhone og Android. Der vil således komme en version 3 med en række nye funktioner i det nye medlemsår. Jan vil således fortsat være tilknyttet bestyrelsen i denne sammenhæng.


Ebbe Holst (Brødrene A & O Johansen) indtræder i bestyrelsen som ansvarlig for salg og marketing. Den øvrige ledelse bibeholdes og får fuld opbakning til videreførsel af gruppens aktiviteter og udvikling.

Jesper Skov fra Mølgaard Data tildeles positionen som leverandør-kontakt, iflg. en beskrevet profil, som er udsendt. En ny og vigtig kontakt for gruppen af leverandører.
2014 Apr. Common Denmark har igennem længere tid arbejdet hårdt på en række udvidelser til vores APP og vi er stolte af, at kunne præsentere version 2. Denne nye version har fået tilført flere funktioner og er blevet endnu "on-the-fly" dedikeret til de mobile enheder, som vore medlemmer på farten anvender.
Nu går vore medlemmer aldrig forgæves i viden, erfaringer, referencer og dybt faglige kontakter.
2014 Mar. IBEV går til Cebit sammen med 40 års jubilæumsturen. Fejret med stor fest og mange deltagere i Braunschweig.
2013 Okt. Common Denmark åbner nu en ny version 8 af vores website, men sigte imod "responsive website" - dvs. imod iPads, tablets og mobile-enheder..

2013 Jul. Common Denmark bestyrelsens konstituere sig med Jesper Hemmet Omer som formand, Jan Koefoed-Nielsen som marketing-ansvarlig og Jan Leth-Kjær som kasserer. Anders Grøndbech tiltræder som sekretær. Ib Andersen fortsætter som assistent og revisor.

2013 Jun. GS-Gruppen tager navneforandring til Common Danmark/Denmark og skaber flere internationale relationer.

2013 Mar. GS-Gruppen frigiver første version af vores APP.

2012 Jun. GS fortsætter arbejdet for alle Danske Power installationer. Bestyrelsen har fået fuld opbakning og genvælges derfor.

2012 Mar. GS frigiver version 7.1 af GS-web. Især medlemmerne har fået mange flere funktioner. Dermed er værdien af et medlemsskab blevet meget større og disse er jo online 24/7. Et aspekt - som de kommende versioner vil arbejde yderligere med.

2011 Jul. GS bestyrelsen har konstitueret sig med Jesper Hemmet Omer som formand, Jan Koefoed-Nielsen som marketing-ansvarlig og Jan Leth-Kjær som kasserer. Ib Andersen fortsætter som suppleant og sekretær.

2011 Jun. GS får ny bestyrelse. Jan Koefoed-Nielsen fra SOS indtræder. Kristian Bonde udtræder. Ib Andersen fortsætter som suppleant og sekretær.

2011 Apr. GS gennemfører for første gang et arrangement - kun for kunder.
Det er så stor en success at denne type fortsættes - og nu planlægges også en ny type arrangementer - kun for leverandører.

2010 Sep. GS tog nu et større spring med version 6.3 af GS-web - med en meget stor udbygning af vore dokument-arkiv og søgemulighederne i vort store arkiv og videnbank.

2010 Aug. Jesper Hemmet Omer bliver ny formand for GS-Gruppen.

2010 Jan. Version 6.1 af GS-web er på plads. Nyt hostingfirma samt nyt moderne design.

2009 Nov. GS Gruppen får laver ny event "Power in Common", som kører over 2 dage hos IBM København. Trends and direction bliver dækket af folk fra både USA og Danmark.
2009 Sep. Jesper Hemmet Omer - IT-chef hos HT Bendix A/S indtræder som event manager.
2009 Maj GS Gruppen opnår for første gang, at besidde præsident posten for Common Europe®.
Aldrig har indflydelsen for PowerVM milljøet være større i Danmark.
2008 Okt. Roadshow kom igen forbi Danmark - med fokus på PowerVMs stærke fremtid.
2008 Maj GS-Gruppen får ny bestyrelse. Ib Andersen fra Rahbek Fisk samt Kristian Bonde fra Ardo/Frigodan indtræder som henholdsvis formand og kasserer.
Vi siger tak til Lars Storgaard (Mac Baren) og Asger Simonsen (Shoe-D-Vision) for et stort arbejder for GS-Gruppen.
2007 Dec. Version 4.1 frigivet. Langt flere værktøjer for medlemmerne til aktivering af network, vidensdeling og kontakter.
2007 Okt. Roadshow kom igen forbi Danmark - med centrale IBM eksperter. Fokus på open-source på den virtualiserede PowerVM.
2007 Okt. Version 4 af GS-web er klar til snarlig frigivelse.
2006 Dec. Version 3 af GS-web lanceres - med udvidet medlems-profil samt udvidede søgemuligheder. Desuden har GS-web'en fået en række nye funktioner og informationsområder. Dette har været en større ændring, der giver mange flere fordele for medlemmerne.
2006 Nov. ROADSHOW kom forbi Danmark for første gang! 2 events blev gennemført - både i København og i Jylland.
(Stor opbakning til denne form for arrangement)
2005 Mar. Version 2 af GS-web lanceres - med særlig medlems-sektion!
2005 Feb. GS-Gruppen melder sig ind i Common Europe®.
2004 Okt. GS-Gruppen kommer på nettet (Version 1)
1999   Der afholdes 25 års jubilæum på Herregården Serridslevgaard ved Horsens.
1974   GS-Gruppen startes!
(Læs mere om den spændende historie - andet sted på vores web-site)


Version: 8.1  |  Opdatering: 09-02-2016

Home Kontakt til Common Denmark