EG A/S

Vi vokser med kundernes udfordringer.

Stor brancheindsigt og dygtige fagfolk kombineret med de mest anerkendte teknologier og værdiskabende services giver EG en unik position som en af Skandinaviens største it-servicevirksomheder. Vi vokser, fordi vi arbejder hårdt på at skabe værdi for vores kunder. Hver dag.

Vi samarbejder med vores kunder om at forankre digital forandring. Vi har værktøjer og erfaringer, der skaber værdi i hjørnekontoret, på produktionsgulvet og i det åbne kontorlandskab.

Bygget på branchekundskab.
I EG fokuserer vi på udvalgte brancher, hvilket giver os et indgående kendskab til arbejdsprocesser og særlige forhold hos vores kunder. Det betyder mindre risiko i vores kunders projekter, kortere produktionstid og lavere samlede ejeromkostninger.

Vi er uafhængige.
Digitalisering handler om værdi, innovation og optimering – ikke teknologisk religion. Derfor arbejder vi med både Microsoft, IBM, HP, Infor og en række andre strategiske partnere, ligesom vi selv udvikler løsninger, som markedsføres på det globale marked.

Europas stærkeste Dynamics-partner.
EG er i særklasse Europas stærkeste Dynamics AX-partner med markedets bedste Dynamics AX-konsulenter. Vores Dynamics AX-konsulenter er samtidig specialiseret inden for udvalgte brancher for bedst at kunne understøtte vores kunders behov.
Vi samarbejder med vores kunder om at forankre digital forandring. 

EG i tal.
EG er en skandinavisk teknologipartner med mere end 1.800 medarbejdere fordelt på 28 lokationer i Skandinavien og Polen.
Vi leverer digitaliseringsløsninger til mere end 12.500 offentlige og kommercielle kunder.

Ledelse.
EG er et aktieselskab og er ejet af kapitalfonden Axcel.EG har omkring 1.800 medarbejdere og har afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Polen. Organisationen består af fire forretningsområder samt ledelse og stab. 

 

Business partnerEG A/S
SkillsSoftware & hardware solutions
Websitehttps://eg.dk/